Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų sriuba

Svogūnų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Raudonas svogūnas , 1 kilogramas
  • Morka , 2 vienetai
  • Petražolės , 3 žiupsneliai
  • Alyvuogių aliejus , 100 mililitrų
  • Mėsos sultinys , 1 litras
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Balta duona , 300 gramų
  • Parmezano sūris , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedeliais.

  2. Petražoles ir morkas smulkiai supjaustykite. Visa tai su dideliu aliejaus kiekiu troškinkite moliniame inde ar puode ant silpnos ugnies apie 1 valandą, nuolat pamaišydami mediniu šaukštu.

  3. Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilkite sultinį, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

  4. Baltą duoną supjaustykite riekelėmis, paskrudinkite su alyvų aliejumi, įdėkite po riekę į dubenį, užpilkite sriuba ir užbarstykite tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Čenakai Dešrelės su bulvėmis Žemaičių blynai su faršu Paprasta žuvienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!