Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų sriuba su baltuoju vynu

Svogūnų sriuba su baltuoju vynu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Sultinys, mėsos , 1 litras
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Vynas, baltas, sausas , 0,5 stiklinės
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai , 0,3 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Batonas , 8 riekės
  • Sūris , 8 riekės
Gaminimo instrukcija:
  1. Į gilesnį indą sudedame pjaustytus svogūnus, sviestą ir pakepiname, kol svogūnai paruduos. Tuomet suberiame miltus ir kepame apie 1 min.

  2. Supilame sultinį, baltą sausą vyną, paskaniname druska, pipirais, užviriname ir sumažinę ugnį verdame 30 min.

  3. Plonas batono riekeles apkepame su sūriu.

  4. Sriubą supilstome į 4 kepimo indelius, ant sriubos viršaus uždedame po du gabaliukus batono su sūriu.

  5. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir palaikome, kol pyrago riekelės ir sūris sudarys dubenėliui "dangtelį" (10-15 min.). Skanaus!

Receptą atsiuntė Eleonora
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Šaltiena greitpuodyje Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta vištiena su ryžiais Purūs keksiukai Moliūgų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!