Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų sriuba su baltuoju vynu

Svogūnų sriuba su baltuoju vynu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Sultinys, mėsos , 1 litras
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Vynas, baltas, sausas , 0,5 stiklinės
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai , 0,3 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Batonas , 8 riekės
  • Sūris , 8 riekės
Gaminimo instrukcija:
  1. Į gilesnį indą sudedame pjaustytus svogūnus, sviestą ir pakepiname, kol svogūnai paruduos. Tuomet suberiame miltus ir kepame apie 1 min.

  2. Supilame sultinį, baltą sausą vyną, paskaniname druska, pipirais, užviriname ir sumažinę ugnį verdame 30 min.

  3. Plonas batono riekeles apkepame su sūriu.

  4. Sriubą supilstome į 4 kepimo indelius, ant sriubos viršaus uždedame po du gabaliukus batono su sūriu.

  5. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir palaikome, kol pyrago riekelės ir sūris sudarys dubenėliui "dangtelį" (10-15 min.). Skanaus!

Receptą atsiuntė Eleonora
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Burokėlių salotos Salotos su lašiša Įdaryti makaronų vamzdeliai Mieliniai čeburėkai Taco
Reklama
Prisijunk prie mūsų!