Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų sriuba su česnaku

Svogūnų sriuba su česnaku
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Svogūnai , 500 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Sultinys, jautienos , 1 litras
  • Česnakas , 3 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Batonas , 2 riekės
  • Sūris, fermentinis , 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome svogūnus ir retkarčiais pamaišydami kepame svieste, ant silpnos ugnies, 40 – 50 minučių, kol svogūnai gražiai apskrus.

  2. Tuomet sumetame smulkiai pjaustytą česnaką ir pakepame dar 2 minutes.

  3. Supilame sultinį ir verdame 20 min., kol svogūnai suminkštės. Pagardiname druska ir pipirais.

  4. Batono riekeles pakepiname orkaitėje, kol apskrus.

  5. Sriubą supilame į karščiui atsparų indą , ant viršaus uždedame riekelę batono, užbarstome tarkuoto sūrio ir pakaitiname orkaitėje, kad sūris ištirptų.

  6. Skanaus!

Receptą atsiuntė Beatričė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Karališka kava Mėsos troškinys su daržovėmis Vištienos kepenėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!