Greita paieška
Receptai
Draugai

Tailandietiška meliono sriuba

Tailandietiška meliono sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 5

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 4 stiklinės vištienos sultinio,
    450 g kubeliais supjaustyto meliono,
    1 šaukštas sojų padažo,
    1 šaukštelis susmulkinto raudonėlio,
    2 šakelės stambiai supjaustytos kalendros,
    1 šaukštelis druskos,
    1/4 šaukštelio juodųjų pipirų.

  2. Į karštą sultinį suberti meliono gabaliukus ir virti 15 min. Paskaninti sojos padažu, druska, pipirais. Prieš patiekiant suberti raudonėlį, kalendrą ir išmaišyti. Patiekti su biriai virtais ryžiais. Vietoj meliono galima naudoti

Komentarai5
Administrator

melionu ir rukolos salotos.. mm... dar su tunu(tik ne konservuotu..) ;)

Sandra

pagal recepta taip parasyta.as gaminau su moliugu,nes melionus valgau tik vienus arba su salotomis.

Administrator

bet juk iskarto skirtingi patiekalai.. ;)

Sandra

vietoj meliono galima daudot moliuga

Administrator

naudoti ka..? ;) visai idomu.. ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Burokėlių salotos Lietiniai su dešrelėmis Žemaičių blynai su faršu Burokėlių mišrainė su majonezu Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!