Greita paieška
Receptai
Draugai

Tailandietiška meliono sriuba

Tailandietiška meliono sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 5

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 4 stiklinės vištienos sultinio,
    450 g kubeliais supjaustyto meliono,
    1 šaukštas sojų padažo,
    1 šaukštelis susmulkinto raudonėlio,
    2 šakelės stambiai supjaustytos kalendros,
    1 šaukštelis druskos,
    1/4 šaukštelio juodųjų pipirų.

  2. Į karštą sultinį suberti meliono gabaliukus ir virti 15 min. Paskaninti sojos padažu, druska, pipirais. Prieš patiekiant suberti raudonėlį, kalendrą ir išmaišyti. Patiekti su biriai virtais ryžiais. Vietoj meliono galima naudoti

Komentarai5
Administrator

melionu ir rukolos salotos.. mm... dar su tunu(tik ne konservuotu..) ;)

Sandra

pagal recepta taip parasyta.as gaminau su moliugu,nes melionus valgau tik vienus arba su salotomis.

Administrator

bet juk iskarto skirtingi patiekalai.. ;)

Sandra

vietoj meliono galima daudot moliuga

Administrator

naudoti ka..? ;) visai idomu.. ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Trešnių trauktinė Vištienos kepsniukai Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Jogurtiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!