Greita paieška
Receptai
Draugai

Tandoori vištiena

Tandoori vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Jogurtas, natūralus , 120 mililitrų
  • Česnakai , 6 skiltelės
  • Imbieras , 2 centimetrai
  • Čili milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Tandoori prieskoniai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kmynai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Ciberžolė , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Citrina , 1 vienetas
Reikės:
  • Vištiena , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į jogurtą įmaišome sutrintas česnako skilteles, sumaltą imbierą, čili, Tandoori prieskonius, sutrintus kmynus, ciberžolę ir druską.

  2. Į jogurtą sudedame vištienos dalis (tinka blauzdelės, sparneliai ir pan.). Sudedame citrinos griežinėlių ir marinuojame apie 1 valandą šaldytuve.

  3. Kepame 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 35 minutes. Galima kepti ir grilyje.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Pomidoru ir kiaušiniu salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!