Greita paieška
Receptai
Draugai
Tandoori vištiena
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Jogurtas, natūralus , 120 mililitrų
- Česnakai , 6 skiltelės
- Imbieras , 2 centimetrai
- Čili milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Tandoori prieskoniai , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kmynai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Ciberžolė , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Citrina , 1 vienetas
Reikės:
- Vištiena , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Į jogurtą įmaišome sutrintas česnako skilteles, sumaltą imbierą, čili, Tandoori prieskonius, sutrintus kmynus, ciberžolę ir druską.
Į jogurtą sudedame vištienos dalis (tinka blauzdelės, sparneliai ir pan.). Sudedame citrinos griežinėlių ir marinuojame apie 1 valandą šaldytuve.
Kepame 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 35 minutes. Galima kepti ir grilyje.
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!