Greita paieška
Receptai
Draugai

Tarkuotų bulvių cepelinai

Tarkuotų bulvių cepelinai
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 900 g. bulvių (tarkavimui)
    200 g. bulvių (virimui)

    Įdaras:
    250 g. jautienos (malta mėsa) arba
    220 g. kiaulienos (malta mėsa)
    30 g. svogūnų

    20 g. vandens

  2. Bulvės sutarkuojamos ir nuspaudžiamos. Bulvių sultys 20–25 minučių paliekamos, kad nusistovėtų krakmolas. Po to sultys nupilamos ir krakmolas sudedamas į tarkuotas bulves.
    Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, sumaišomos su tarkuotomis bulvėmis, dedama druskos ir gerai sumaišoma.
    Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas paruoštas įdaras ir formuojami cepelinai, kurie 20 minučių verdami pasūdytame vandenyje (1 kg cepelinų imami 2 litrai vandens).
    Įdaras: mėsa sumalama, įdedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, vandens ir sumaišoma.

Komentarai1
Dovile Bukanaite

pats skaniausias patiekalas is visu!!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Vengrijos agurkai Želė tortas „Vasarėlė“ KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Makaronai su pomidorais ir sūriu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!