Greita paieška
Receptai
Draugai

Tarkuotų bulvių virtinukai

Tarkuotų bulvių virtinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grietinėlė, (30-35% riebumo) , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti, nuplauti, smulkiai sutarkuoti ir nusunkti kad neliktų skysčio. Skystį palikti nusistovėti, kad ant dugno nusėstų krakmolas.

  2. Bulvių masę gerai išminkyti su kiaušiniu, druska ir krakmolu, kuris liko nusunkus bulves. Iš paruoštos masės formuoti virtinukus, dėti juos į verdantį pasūdytą vandenį maždaug 15-20 min.

  3. Padažui sumaišyti pakelį "Carbonara" padažo mišinio su grietinėle ir pavirti apie 4 min.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Varškės pyragas su jogurtu Grybų padažas Šašlykas orkaitėje Lengvas mandarinų pyragas Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!