Greita paieška
Receptai
Draugai

Tarta su grybais

Tarta su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Sviestas, nesūdytas , 100 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druskos , 1 žiupsnelis
  • Grybai, miško , 350 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Grietinėlė , 50 gramų
  • Morka , 1 vienetas
  • Mairūnas , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirais , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberiame miltus ir per didelę tarką sutarkuojame sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir užminkome tešlą ( jei tešla limpa, galima įdėti daugiau miltų).

  2. Suvyniojame tešlą į plėvelę ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Po to iškočiojame, išklojame tešla tartai skirtą formą, dedame folijos gabalą, užpilame pupelėmis ar makaronais, kad padas nesideformuotų.

  3. Ant keptuvės, aliejuje pakepiname svogūnus ir pjaustytas morkytes, sudedame kartu apkepti grybus, prieskonius (dar galima pilti grietinėlės, bet aš nenaudoju). Įdarą sudėti į iškeptą tartą (prieš tai išėmus makaronus su folija). Kepti 180 °C temperatūroje 20 - 25 minutes.

    Valgyti su grietine ar tiesiog kaip pyragą.

Receptą atsiuntė Justė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos širdelių guliašas Paprikų ir pomidorų salotos Šventiška žąsies krūtinelė Dešrelės su bulvėmis Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!