Greita paieška
Receptai
Draugai
Tešloje kepta lašiša
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Lašišos filė , 500 gramų
- Miltai , 200 gramų
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Šviesus alus , 0,5 litro
- Citrina , 0,5 vieneto
- Druska , 1 žiupsnelis
- Aliejus , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis.
Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami.
Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ir pomidorų padažu.
Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai1
- Komentuoti
jolanta kasputienė

čia tai dalykėlis m m m...
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!