Greita paieška
Receptai
Draugai

Tešloje kepta lašiša

Tešloje kepta lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Miltai , 200 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Šviesus alus , 0,5 litro
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, ap­šlakstoma citrinos sultimis.

  2. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei drus­kos užmaišoma tešla (valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami.

  3. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ir pomidorų padažu.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai1
jolanta kasputienė

čia tai dalykėlis m m m...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Žuvienė iš upėtakio Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Silkė su cinamonu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!