Tinginės šeimininkės pyragas
- Miltai , 1 stiklinė
- Manų kruopos , 1 stiklinė
- Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai , 800 gramų
- Sviestas , 100 gramų
Miltus sumaišome su manais, cukrumi ir kepimo milteliaias, pusę mišinio dedame į svietu pateptą skardą
Nuluptus obuolius sutarkuojame, paskleidžiame ant mišinio, suberiame likusi mišinį.
Ant viršaus užtarkuojame sviesto ir dedame į įkaitintą orkaitę.
Kepame kol gražiai apskrus. Patiekti galima su plakta grietinėle, ledais arba vieną.
- Komentuoti

o man nepatiko,gaila produktų.Viskas subyrėjo.

Vakar kepiau, tik receptą kiek pakoregavau - dėjau ne tik manų, bet ir džiūvėsėlių, o tarkuotus obuolius sumaišiau su bananais. Labai skanus, ir greit beliko tik trupiniai... :)

Viskas-ryt bandau,net seile nutyso:)

Tai sausus miltus sumaišytus su manais ir cukrum ir bert ant skardos?

labai skanu tik as dar i obuolius dedu cinamono ir viska sluoksniuoju paeiliui labai skaniai gaunasi

o tai vandens nereikia?

pyragas bus dar skanesnis, jei bus stikline cukraus, o sluoksniuodami obuolius, vis pabarstysit cinamonu. puikiai gaunasi du sluoksniai obuoliu. plonesni sluoksniai miltu ;} Pirmas pyragas kuri ismokau kepti ;D

Puikus pyragas gavosi!Toks lengvas pagaminti, o toks skanus!!!!

kooooks skanus!!! as dedu puse stiklines cukraus ir iskepusi dar karsta valgom su ledais, mmmmm..........skanumas!

o kokioj temperauroj kepti?????????

O kam tie kepimo milteliai? Juk nieko nereikia kildinti. As niekad nededu.

pabandykit su tarkuotais obuoliais , as dariau, gavosi slapernis. ir nepagailejau obuoliu, dejau daugiau

sakiau su vysniom pabandysiu, turiu saldytu

Gal kokios trintos spanguolės ir tiktų

isbandziau, man patiko, o maniskis pareiske, kad obuolius kazkuom kitu pakeist reikia.......... ot tie vyrai

;) nėra už ką!

dekui, kava uz patarima

Pyragas tikrai trapus ir visai nieko, tik būtinai reik saldžių obuolių ;)

kai atsiras sode uoboliu reiks pamegint

taip labai trapus

bet labai trapus gaunasi ar ne?

taip ir nuo obuolių, dar norėčiau pabandyti keletą sluoksnių pasluoksniuoti

ir nuo obuoliu turbut.

Vakar kaip tik mėginau pirmakart, svečiai gyrė. bet geriau daryti neplačioje formoje, kad sluoksnis būtų storesnis, nes aš perplačiai išskleidžiau, o esmė, kad tirpdamas sviestas viską sudrėkina

vis nesiryztu ismeginti sio pyrago.
Panašūs receptai
Daugiau receptųBananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.
Rodyti kitą patarimą