Greita paieška
Receptai
Draugai

Tinginės šeimininkės pyragas

Tinginės šeimininkės pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 30 lankytojų 25

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Manų kruopos , 1 stiklinė
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai , 800 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišome su manais, cukrumi ir kepimo milteliaias, pusę mišinio dedame į svietu pateptą skardą

  2. Nuluptus obuolius sutarkuojame, paskleidžiame ant mišinio, suberiame likusi mišinį.

  3. Ant viršaus užtarkuojame sviesto ir dedame į įkaitintą orkaitę.

  4. Kepame kol gražiai apskrus. Patiekti galima su plakta grietinėle, ledais arba vieną.

Komentarai25
Julija

o man nepatiko,gaila produktų.Viskas subyrėjo.

Indrė

Vakar kepiau, tik receptą kiek pakoregavau - dėjau ne tik manų, bet ir džiūvėsėlių, o tarkuotus obuolius sumaišiau su bananais. Labai skanus, ir greit beliko tik trupiniai... :)

Laima

Viskas-ryt bandau,net seile nutyso:)

Rita

Tai sausus miltus sumaišytus su manais ir cukrum ir bert ant skardos?

inga

labai skanu tik as dar i obuolius dedu cinamono ir viska sluoksniuoju paeiliui labai skaniai gaunasi

dovile

o tai vandens nereikia?

Gabriele

pyragas bus dar skanesnis, jei bus stikline cukraus, o sluoksniuodami obuolius, vis pabarstysit cinamonu. puikiai gaunasi du sluoksniai obuoliu. plonesni sluoksniai miltu ;} Pirmas pyragas kuri ismokau kepti ;D

Evelina

Puikus pyragas gavosi!Toks lengvas pagaminti, o toks skanus!!!!

Dovile

kooooks skanus!!! as dedu puse stiklines cukraus ir iskepusi dar karsta valgom su ledais, mmmmm..........skanumas!

Dovile

o kokioj temperauroj kepti?????????

Madam

O kam tie kepimo milteliai? Juk nieko nereikia kildinti. As niekad nededu.

Alma

pabandykit su tarkuotais obuoliais , as dariau, gavosi slapernis. ir nepagailejau obuoliu, dejau daugiau

Sandra

sakiau su vysniom pabandysiu, turiu saldytu

nijole

Gal kokios trintos spanguolės ir tiktų

Sandra

isbandziau, man patiko, o maniskis pareiske, kad obuolius kazkuom kitu pakeist reikia.......... ot tie vyrai

Regvita

;) nėra už ką!

Sandra

dekui, kava uz patarima

Regvita

Pyragas tikrai trapus ir visai nieko, tik būtinai reik saldžių obuolių ;)

Sandra

kai atsiras sode uoboliu reiks pamegint

nijole

taip labai trapus

Sandra

bet labai trapus gaunasi ar ne?

nijole

taip ir nuo obuolių, dar norėčiau pabandyti keletą sluoksnių pasluoksniuoti

Lina Žebrauskienė

ir nuo obuoliu turbut.

nijole

Vakar kaip tik mėginau pirmakart, svečiai gyrė. bet geriau daryti neplačioje formoje, kad sluoksnis būtų storesnis, nes aš perplačiai išskleidžiau, o esmė, kad tirpdamas sviestas viską sudrėkina

Lina Žebrauskienė

vis nesiryztu ismeginti sio pyrago.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Pekino kopūstų salotos Ypatingieji kotletai Taco Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!