Greita paieška
Receptai
Draugai

Tinginukai su varške ir aguonomis

Tinginukai su varške ir aguonomis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Aguonos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę išminkome su miltais ir kiaušiniu.

  2. Supjaustome 3 cm ilgio ir 2 cm pločio gabaliukais varškės tešlą.

  3. Varškės gabaliukus verdame pasūdytame vandenyje apie 15 min. Patiekiame su grietine ir aguonomis arba su grietinės ir sviesto padažu. Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Purūs keksiukai Dešrelės su bulvėmis Čenakai Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!