Greita paieška
Receptai
Draugai

Tinginukas

Tinginukas
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sausainiai , 500 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kakava , 5 valgomieji šaukštai
  • Kondensuotas pienas , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrupinti sausainius į dubenį.

  2. Į puoda supilti kondensuotą pieną, sukrėsti sviestą ir viską maišant kaitinti ant mažos ugnies, kol ištirps sviestas.

  3. Tada į tą masę suberti kakavos miltelius ir maišyti, kol neliks gumulėlių.

  4. Gautą masę supilti ant sausainių ir tada vėl viską išmaišyti.

  5. Viską sukrėsti į kokią formą (galima į paprastą celofaninį maišelį) ir laikyti šaldytuve, kol sukietės (galima įdėti į šaldymo kamerą, kad greičiau sušaltų). Skanaus!

Komentarai4
.

Labai skanu mmm rekomenduoju nunesiau I drabs sake vau

mmm labai skanu

akvile

jei norit kad kakava nesusoktu i gumulelius ir nereiktu vargt juos istrinant, kakava berkite i istirpyta sviesta ir tik tada pilkite kondencuota piena :) as visada taip darau :)

Oksana

Skanumelis, ta pati bandziusi esu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Vištienos kepsniukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Vištienos širdelių guliašas Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!