Tinginukas
- Sausainiai , 500 gramų
- Sviestas , 200 gramų
- Kakava , 5 valgomieji šaukštai
- Kondensuotas pienas , 400 gramų
Sutrupinti sausainius į dubenį.
Į puoda supilti kondensuotą pieną, sukrėsti sviestą ir viską maišant kaitinti ant mažos ugnies, kol ištirps sviestas.
Tada į tą masę suberti kakavos miltelius ir maišyti, kol neliks gumulėlių.
Gautą masę supilti ant sausainių ir tada vėl viską išmaišyti.
Viską sukrėsti į kokią formą (galima į paprastą celofaninį maišelį) ir laikyti šaldytuve, kol sukietės (galima įdėti į šaldymo kamerą, kad greičiau sušaltų). Skanaus!
- Komentuoti

Labai skanu mmm rekomenduoju nunesiau I drabs sake vau

mmm labai skanu

jei norit kad kakava nesusoktu i gumulelius ir nereiktu vargt juos istrinant, kakava berkite i istirpyta sviesta ir tik tada pilkite kondencuota piena :) as visada taip darau :)

Skanumelis, ta pati bandziusi esu :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą