Tinginys
- Cukrus , 2 stiklinės
- Kakava , 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 200 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Sausainiai , 0,5 kilogramo
- Pienas , 1 stiklinė
Kakavą, cukrų, pieną, sumaišyti, kaitinti ant mažos ugnies, kol masė pasidarys medaus tirštumo, įdėti margariną, ir toliau maišyti kol užvirs.
Po to puodą įdėti į šaltą vandenį ir toliau maišyti, kol atauš iki tokio laipsnio, kad netrauktų kiaušinio. Įmušame kiaušinį.
Sudedam susmulkintus sausainius. Išmaišom, sudedame ant celofano susukame ir suspaudome, kad neliktų tarpų.
Dedam į šaldytuvą ir 3-4 val laikom. Skanaus
- Komentuoti

Labai skaniai gavosi, super! ;)

vietoj margarino geriau dėti sviestą,skaniau ir geriau sustingsta.Niekada nenaudoju sausainių "Gaidelis",nes jie stori ir daug tuomet sugeria sviesto,pieno,todėl gaunasi sausoki.O kiaušinis visai ne prie ko,jokio efekto šiam skanumynui neduoda.

reikės pabandyti ir taip :) bet as gaminu truputi kitaip, išlydau sviesta tada ipilu kondensuoto sutirstinto saldyto pieno ir kakavos :) gaunasi taip pat labai skanus

skanumelis,tik kiausinis nebutinas,nes suteikia "tinginiui" specifini skoni,ir termiskai neapdorotas kiausinis gali sukelti nemaloniu ligu.....

niam niam ;)

gardu gardu ... ;)))

na as viska taip pat daru tik be kiausinio :)

mano šeimytė dievina tinginį, o aš dar ir naujoves...pabandysim!

su pienu ir kiaušini;) dar neteko...išbandysim;)

pasidarom daznai tik tas sausainiu lauzimas truputi atsibosta

oi čia tai skanumėlis, namuose jo dažnai atrandu :D
Panašūs receptai
Daugiau receptųKiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.
Rodyti kitą patarimą