Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta grybų sriuba

Tiršta grybų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 200 g. šviežių arba 70 - 100 g. savo sultyse virtų baravykų ar kt. grybų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno arba poro, 0,5 morkos, 0,5 petražolės ar gabalėlis saliero, 1 litras vandens, 1 šaukštas grietinės arba 1 kiaušinio trynys, 3 - 4 šaukštai pieno.

  2. Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti mažais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. Baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Sriubos tirščius pertrinti per sietą arba sumalti mėsmale, sudėti į sriubą, dar užvirinti, pasūdyti.


    Sriubą užbalinti pienu atskiesta grietine ar kiaušinio tryniu. Į lėkštes įberti apkepintos duonos kubelius ar biriai virtus ryžius ir užpilti sriubą.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sumuštinukai su lašiša ir citrina Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis Zrazai su trimis įdarais Čenakai Karamelizuota kiaulienos šoninė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!