Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta guliašo sriuba grybų skonio

Tiršta guliašo sriuba grybų skonio
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Kiauliena , 300 gramų
  • Vištienos sultinio su grybais , 1 vienetas
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Prieskoniai
  • Grybų sriubos mišinys , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą ištrinti prieskoniais ir pakepinti keptuvėje.

  2. Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežineliais, viską įdėti į puodą, įmesti kubeli sultinio, pilti vandens, kad visk1 apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulv4s.

  3. Suberti mėsos gabaliukus, jei reikia įpilti vandens, kad apsemtų. Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos sriuba su kariu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Virtos “gėlytės” Cukinija žiemai "Donecko" Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!