Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta guliašo sriuba grybų skonio

Tiršta guliašo sriuba grybų skonio
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Kiauliena , 300 gramų
  • Vištienos sultinio su grybais , 1 vienetas
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Prieskoniai
  • Grybų sriubos mišinys , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą ištrinti prieskoniais ir pakepinti keptuvėje.

  2. Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežineliais, viską įdėti į puodą, įmesti kubeli sultinio, pilti vandens, kad visk1 apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulv4s.

  3. Suberti mėsos gabaliukus, jei reikia įpilti vandens, kad apsemtų. Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pupelių sriuba Česnakinis padažas kebabams Troškintos kiaulienos kepenėlės Naminė pica Šviežių kopūstų sriuba Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!