Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta moliūgų sriuba su manais

Tiršta moliūgų sriuba su manais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 1 litras
  • Moliūgai , 300 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirkite 1,5 stiklinės pasūdyto ir pasaldinto vandens.

  2. Į jį sudėkite burokine trintuve sutarkuotas morkas ir moliūgą, suberkite manus. Pavirkite 5 min.

  3. Tuomet supilkite pieną, užvirkite, uždenkite dangčiu ir palikite 5 min.

  4. Prieš patiekdami į kiekvieną lėkštę įdėkite po gabalėlį sviesto.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Šviežių kopūstų sriuba Purūs keksiukai Česnakinis padažas kebabams Sluoksniuotos tuno salotos Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!