Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta moliūgų sriuba su manais

Tiršta moliūgų sriuba su manais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pienas , 1 litras
  • Moliūgai , 300 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirkite 1,5 stiklinės pasūdyto ir pasaldinto vandens.

  2. Į jį sudėkite burokine trintuve sutarkuotas morkas ir moliūgą, suberkite manus. Pavirkite 5 min.

  3. Tuomet supilkite pieną, užvirkite, uždenkite dangčiu ir palikite 5 min.

  4. Prieš patiekdami į kiekvieną lėkštę įdėkite po gabalėlį sviesto.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Maltos vištienos Kijevo kotletai Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Dešrelės su bulvėmis Virtų bulvių cepelinai su mėsa Paprasta žuvienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!