Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta pievagrybių sriuba

Tiršta pievagrybių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pievagrybiai , 300 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Petražolės , 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Mėsos sultinys , 800 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi lakšteliais. Nuluptas svogūnas susmulkinamas. Ištirpdomi 2 šaukštai sviesto, jame pakepinami svogūnai su pievagrybiais.

  2. Sudedama pusė petražolių ir puodas nukeliamas nuo ugnies. Kitame puode ištirpdomas likęs sviestas, suberiami miltai ir maišant kepinami kol paruduoja. Tada supilamas karštas sultinys. Sriuba maišant pavirinama, pasūdoma, suberiami pipirai.

  3. Sudedami grybai su svogūnais, įplakama grietinėlė. Sriuba apibarstoma likusiomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Živilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Keksiukai su spanguolėmis Bulvės su grybais kaimiškai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Kugelis su cukinija Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!