Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba

Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė , 1 vienetas
  • Pivagrybiai , 300 gramų
  • Grietinėlės sūris , 200 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Žalumynai
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį (1,5 l) sudėtvištieną (susidariusias putas nugrėbkite). Tuo tarpu nulupkite bulves, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į tą patį puodą. Virkite, kol vištiena suminkštės.

  2. Svogūną supjaustykite ir sudėkite apkepti į keptuvę su tirpintu sviestu. Tada sudėkite stambiai pjaustytus pievagrybius ir kepkite, kol išgaruos susidaręs vanduo (10 minučių).

  3. Iš puodo išimkite vištieną, supjaustykite kubeliais ir sudėkite atgal į puodą. Sudėkite kepintus svogūnus su grybais, sudėkite grietinėlės sūrį, pagardinkite druska, pipirais, žalumynais, išmaišykite. Patiekite su česnakinėmis skrudintos duonos riekėmis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Zrazai su trimis įdarais Folijoje kepta vištiena Naminė pica Sluoksniuotos tuno salotos Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!