Greita paieška
Receptai
Draugai

Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba

Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė , 1 vienetas
  • Pivagrybiai , 300 gramų
  • Grietinėlės sūris , 200 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Žalumynai
  • Sviestas , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį vandenį (1,5 l) sudėtvištieną (susidariusias putas nugrėbkite). Tuo tarpu nulupkite bulves, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į tą patį puodą. Virkite, kol vištiena suminkštės.

  2. Svogūną supjaustykite ir sudėkite apkepti į keptuvę su tirpintu sviestu. Tada sudėkite stambiai pjaustytus pievagrybius ir kepkite, kol išgaruos susidaręs vanduo (10 minučių).

  3. Iš puodo išimkite vištieną, supjaustykite kubeliais ir sudėkite atgal į puodą. Sudėkite kepintus svogūnus su grybais, sudėkite grietinėlės sūrį, pagardinkite druska, pipirais, žalumynais, išmaišykite. Patiekite su česnakinėmis skrudintos duonos riekėmis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Greitas plovas Silkė su cinamonu Pekino kopūstų salotos Burokėlių mišrainė su majonezu Lietiniai su dešrelėmis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!