Greita paieška
Receptai
Draugai

Tirštas svogūnų padažas

Tirštas svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 40 gramų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys , 500 mililitrų
  • Svogūno laiškų , 200 gramų
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje ištirpdyti sviestą. Sudėti miltus ir ištisai maišyti. Pilti po truputį sultinį, maišyti kad nebūtų miltų gumuliukų. Kai tirštėja įdėti grietine. Padažo tirštumas priklauso nuo sultinio kiekio.

  2. Tada pridedame daug smulkintu svogūno laiškų. Įberti prieskonių, pamaišyti. Tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
zuikis su juoda duona ir kmynais Dešrelės su bulvėmis Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Vištiena su paprika Grybų padažas Šašlykas ruoštas majoneze
Reklama
Prisijunk prie mūsų!