Greita paieška
Receptai
Draugai

Tirštas svogūnų padažas

Tirštas svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 40 gramų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys , 500 mililitrų
  • Svogūno laiškų , 200 gramų
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje ištirpdyti sviestą. Sudėti miltus ir ištisai maišyti. Pilti po truputį sultinį, maišyti kad nebūtų miltų gumuliukų. Kai tirštėja įdėti grietine. Padažo tirštumas priklauso nuo sultinio kiekio.

  2. Tada pridedame daug smulkintu svogūno laiškų. Įberti prieskonių, pamaišyti. Tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Vanilinis varškės apkepas Marinuoti žiediniai kopūstai Burokėlių salotos Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!