Greita paieška
Receptai
Draugai
Tirštas svogūnų padažas
Kategorijos:
Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Sviestas , 40 gramų
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys , 500 mililitrų
- Svogūno laiškų , 200 gramų
- Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje ištirpdyti sviestą. Sudėti miltus ir ištisai maišyti. Pilti po truputį sultinį, maišyti kad nebūtų miltų gumuliukų. Kai tirštėja įdėti grietine. Padažo tirštumas priklauso nuo sultinio kiekio.
Tada pridedame daug smulkintu svogūno laiškų. Įberti prieskonių, pamaišyti. Tinka prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!