Greita paieška
Receptai
Draugai

TIRŠTOJI ŽUVIENĖ

TIRŠTOJI ŽUVIENĖ
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg žuvies;
    3 šaukštai miltų;
    60 g sviesto;
    150 g grietinės;
    2 svogūnai;
    petražolių lapeliai;
    1,5 l vandens;
    6 grūdeliai kvapniųjų pipirų;
    druskos, pipirų;


  2. Žuvį su prieskoniais išvirti. Kai išverda, žuvį su prieskoniais permalti per mėsmalę arba gerai sutrinti. Svieste pakepinti miltus, paskui supilti grietinę, viską išmaišyti ir sumaišyti su žuvies mase. Viską maišant pamažu supilti sultinį, kuriame virė. Tuomet dar užverdame ir patiekiame su sklindžiais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Grybų padažas Faršu įdarytos paprikos Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!