Tortas
- Torto padai , 1 pakelis
- Grietinė , 1350 gramų
- Želatina , 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 1 stiklinė
- Riešutai , 2 saujos
Želatiną kaitinti ant ugnies tik neleisti, kad užvirtų.
Su mikseriu išplakame grietinę, atvėsus želatinui dedame į grietinę ir vėl plakame.Paskui dedame į šaldytuvą, kad truputį sustingtų.
Pertepame tortų padus papuošiame (vaisiais ar riešutais), ir dedame į šaldytuvą 1 parai. Skanaus.
- Komentuoti

kokia riebenybe, fui. o netinka deti kokiu tai vaisiu?

tai kiek cia reikia grietines tyksliai?

Taj jo zinau, cia nera sunkus receptas, bet skanus

nors as ir mazas bet galiu tai pagaminti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.
Rodyti kitą patarimą