Greita paieška
Receptai
Draugai

Tortas "GARDUOLIS"

Tortas "GARDUOLIS"
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai:
    5 kiaušiniai
    5 šaukšteliai cukraus
    5 šaukštai miltų
    1/2 šaukštelio kepimo miltelių
    sviesto kepimo formai
    Kremui:
    5 kiaušinių tyniai
    3 šaukštai miltų
    1/2 l. "Dvaro" pieno
    200 g. "Smetoniško" sviesto
    stiklinės cukraus pudros
    kokoso drožlių
    riešutų
    Putėsiams:
    1 1/2 šaukšto želatinos
    1/2 šaukšto virinto vandens
    5 kiaušinių baltymai
    stiklinė cukraus pudros
    Glajui:
    200 g. margarino
    po 2 šaukštus kakavos miltelių ir cukraus
    kiaušinis

  2. Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdami plakti suberkite visą cukrų ir po vieną trynius. Maišydami berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos.
    Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir pienu. Visą laiką maišydami mediniu šaukštu virinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės. Tada atvesinkite, pridėkite cukraus pudros ir kokoso drožlių, riešutų. Gautą masę tepkite ant biskvito.
    Putėsiams vandenyje ištirpinkite želatiną ir pakaitinkite. Baltymus išplakite iki standžių putų. Baigdami suberkite cukraus pudrą, pilkite atvėsusią želatiną, maišykite ir iš karto krėskite ant kremo.
    Glajui ant garų ištirpinkite margariną, berkite kakavą ir cukrų. Viską maišykite kol praauš. Tada pridėkite išplaktą kiaušinį. Dar truputį pasukite ir pilkite glajų ant torto. SKANAUS.

Komentarai3
xxx

o kur deti sviesta (kreme)?

Sandra

pons, Vincentai, vegetaru yra dvejopu, vieni nevalgo tik mesos ir laiko save vegetarais, kiti nevalgo nei mesos, nei zuvies, nei kiausiniu su pieno produktais. tad jei zmogys valgantis kiausinius laiko save vegetaru, tai kodel, jums sis receptas uzkliuvo?

Vincentas Sakas

Jei čia vegetraiškas valgis, tai svetainės administratorius yra gulbė giesmininkė

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Įdaryti makaronų vamzdeliai Miltiniai blynai Šašlykas orkaitėje Šviežių kopūstų sriuba Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!