Greita paieška
Receptai
Draugai

Tortas su vyšniomis ir maskarpone

Tortas su vyšniomis ir maskarpone
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sausainiai , 350 gramų
  • Maskarponės sūris , 500 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 450 mililitrų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Vyšnių želė , 2 pakeliai
  • Želatina , 40 gramų
  • Vyšnios arba trešnės , 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilti vandeniu ir palikti brinkti. Sausainius sumalti iki trupinių, sviestą ištirpdyti. Ant sausainių miltų užpilti tirpintą sviestą ir sumaišyti, gausis tokie šlapi trupiniai. Jais iškloti tortinę ir įdėti į šaldytuvą porai valandų, kad sustengtų.

  2. Želatiną ištirpinti vandens vonelėje ir palikti atvėsti.

  3. Grietinėlę išplakti iki standumo. Maskarponę išplakti su cukrumi. Sumaišyti grietinėlę su maskarpone, iš lėto, maža srovele supilti atvėsusią želatiną.

  4. Iš dalies trešnių išimti kauliukus. Supilti pusę kremo, sudėti pusę trešnių, kurios be kauliukų, ir užpilti likusiu kremu. Dėti į šaldytuvą porai valandų.

  5. Paruošti želę pagal instrukciją. Ant torto dėti vyšnias, užpilti pravėsusia žele ir dėti į šaldytuvą dar bent porai valandų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Violeta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Mėsos troškinys su daržovėmis Vištienos širdelių guliašas Kepta vištiena su ryžiais Krevetės grietinėlės padaže Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!