Tortas "Vasara"
- Kepinių margarinas , 100 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Kokoso pienas ar grietinėlė , 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
- Miltai , 3 valgomieji šaukštai
- Kokoso drožlės , 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Braškės , 250 gramų
- Juodieji serbentai , 180 gramų
- Kokoso drožlės , 1 sauja
- Trinta varškė , 400 gramų
- Grietinėlė kremui , 400 gramų
- Dansukker želė - cukraus , 360 gramų
- Juodieji serbentai , 250 gramų
- Nesaldi braškių uogienė be tirščių , 100 gramų
- Nesaldi trintų juodųjų serbentų uogienė , 100 gramų
- Dansukker želė - cukraus , 180 gramų
Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išlaktu kiaušiniu, kokoso pienu ar grietinėle. Vis maišant, suberti miltus su kepimo milteliais, kokoso drožles ir iškepti lakštą.
Baltam sluoksniui skirtą grietinėlę pusę minutės pavirti su žele - cukrumi. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu.
Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su žele - cukrumi.
Gaminti tortą. Aš tai dariau torto formoje. "Blyną" pašlakstyti kokoso pienu ar grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, įberti serbentų, palaukti, kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųBlynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimą