Tortiljos su vištiena
- Torto padai , 4 vienetai
- Vištienos filė , 250 gramų
- Salotos, gužė , 1 vienetas
- Avokadas , 1 vienetas
- Daržovės, meksikietiškų daržovių mišinys, indelis , 1 vienetas
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, Taco
- Citrinos sultys (iš pusės citrinos) , 0,5 vieneto
Avokadą nulupkite, perpjaukite išilgai per pusę, išimkite kauliuką, supjaustykite ir sutrinkite šakute iki vientisos masės.
Avokadų tyrę pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir pakepinkite aliejuje, kol dailiai apskrus. Pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir "Taco" prieskoniais.
Tada į keptuvę suverskite nuvarvintą meksikietiškų daržovių mišinį ir dar šiek tiek pakaitinkite.
Salotas supjaustykite pailgomis juostelėmis, perliekite verdančiu vandeniu ir nuvarvinkite.
Paplotėlius trumpai apkepinkite keptuvėje, aptepkite avokadų tyre, tada sukrėskite mėsos įdarą, salotas, susukite į ritinėlį ir patiekite.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųDaržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimą