Greita paieška
Receptai
Draugai

Totoriški čeburėkai

Totoriški čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Aviena, malta , 500 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Cukinija, pjaustyta , 0,5 stiklinės
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Prieskoniai, aštrūs
  • Kiaušiniai
  • Majonezas , 0,5 stiklinės
  • Vanduo
  • Druska
Tešlai:
  • Miltai , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į maltą mėsą įmaišykite pjaustytus svogūnus, stambia trintuve susmulkintą cukiniją, kiaušinį ir prieskonius.

  2. Tešlą sumaišykite iš miltų, kiaušinių, majonezo, druskos ir vandens. Vandens pilkite iš akies, kad išeitų minkoma tešla.

  3. Kumščio dydžio tešlos rutuliukus iškočiokite ir ant pusės paplotėlio dėkite gausiai įdaro. Užlenkite kita paplotėlio puse ir užspaudę kraštelį, formuokite dantukus.

  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite čeburekus ir abi puses apkepkite po 5 – 10 min.

    Totoriai iškeptus čeburekus dar troškina specialioje čeburėkinėje. Valgo su grietine.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Silkė su cinamonu Vištienos širdelių guliašas Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!