Greita paieška
Receptai
Draugai

Tradiciniai balandeliai

Tradiciniai balandeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. kopustas; maltos mesos; virtu ryziu; bulviu; morku; krapu; prieskoniu.

  2. Kopusta apverdame ir nuimame lapus, lapkocius nuploniname.I malta mesa dedame virtus ryzius ir prieskoniu(labai tinka mesos ir ryziu). Ant lapo dedame mesos ir graziai susukame.Ant puodo dugno dedame kelis lapus ir sudedame balandelius.I ta pati puoda dedasme bulves ir morkas.Uzpilame vandeniu ir verdame apie 40 min.Baigiant virti idedame krapu ar kitu zalumynu.Valgome pasiskanine grietine ir pomidoru padazu.

Komentarai2
Dovile Bukanaite

net seile varva paziurejus

Lina Žebrauskienė

kaip noreciau balandeliu....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Silkė su cinamonu Dešrelės su bulvėmis Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!