Greita paieška
Receptai
Draugai
Tradiciniai balandeliai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
kopustas; maltos mesos; virtu ryziu; bulviu; morku; krapu; prieskoniu.
Kopusta apverdame ir nuimame lapus, lapkocius nuploniname.I malta mesa dedame virtus ryzius ir prieskoniu(labai tinka mesos ir ryziu). Ant lapo dedame mesos ir graziai susukame.Ant puodo dugno dedame kelis lapus ir sudedame balandelius.I ta pati puoda dedasme bulves ir morkas.Uzpilame vandeniu ir verdame apie 40 min.Baigiant virti idedame krapu ar kitu zalumynu.Valgome pasiskanine grietine ir pomidoru padazu.
Komentarai2
- Komentuoti
Dovile Bukanaite

net seile varva paziurejus
Lina Žebrauskienė

kaip noreciau balandeliu....
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!