Greita paieška
Receptai
Draugai

Tradiciniai balandeliai

Tradiciniai balandeliai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. kopustas; maltos mesos; virtu ryziu; bulviu; morku; krapu; prieskoniu.

  2. Kopusta apverdame ir nuimame lapus, lapkocius nuploniname.I malta mesa dedame virtus ryzius ir prieskoniu(labai tinka mesos ir ryziu). Ant lapo dedame mesos ir graziai susukame.Ant puodo dugno dedame kelis lapus ir sudedame balandelius.I ta pati puoda dedasme bulves ir morkas.Uzpilame vandeniu ir verdame apie 40 min.Baigiant virti idedame krapu ar kitu zalumynu.Valgome pasiskanine grietine ir pomidoru padazu.

Komentarai2
Dovile Bukanaite

net seile varva paziurejus

Lina Žebrauskienė

kaip noreciau balandeliu....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pyragas Damų kaprizas Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Bulvės su grybais kaimiškai GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Paprasta lazanija su jautiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!