Greita paieška
Receptai
Draugai

Tradicinis avienos šašlykas

Tradicinis avienos šašlykas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aviena , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 5 vienetai
  • Svogūnų laiškai , 1 gūželė
  • Actas (3 proc.) , 0,5 stiklinės
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Citrina , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiais gabaliukais supjaustome mėsą, dedame į dubenį ir apibarstome druska, pipirais.

  2. Dedame stambiai supjaustytus svogūnų žiedus, pilame actą arba citrinos sultis ir maišome.

  3. Indą uždengti ir padėti 2-3 valandom marinuotis.

  4. Išsimarinavus mėsai ją veriame ant iešmų, pakaitomis veriame ir svogūnų žiedus.

  5. Kepti ant karštų žarijų be ugnies apie 20 minučių vartant, kol mėsa tolygiai apkeps.

  6. Patiekti su svogūnais ir svogūnų laiškais, pomidoru padažu. Galima papuošti griežinėliu citrinos.

Receptą atsiuntė Arminas
Komentarai1
Lioncius

svogūnų žiedų bus sunku gauti

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielės greičiau pakils, jei jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sojos faršu įdarytas baklažanas Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Karšti sumuštinukai su tunu Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!