Greita paieška
Receptai
Draugai
Tradicinis jautienos steikas
Kategorijos:
Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Jautiena , 800 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Druska
- Šviežiai malti jupdieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu nusausinkite jautienos nugarinę. Supjaustykite apie 3 cm storio gabalais.
Keptuvėje ant didelės liepsnos išlyditi sviestą.
Apibarstyti kepsnių viršų pipirais.
Apverskite mėsą ir gausiai pabarstyti pipirais.
Jeigu norite švelniai kepto kepsnio, kiekvieną pusę kepti po 3 minutes. Jeigu norite, jog kepsnys iš vidaus būtų švelniai rožinės spalvos kepkite 4 minutes. Rudas ir apskrudęs kepsnys bus kepant 5 minutes. Druską barstyti prieš patiekiant.Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.
Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!