Greita paieška
Receptai
Draugai

Tradicinis jautienos steikas

Tradicinis jautienos  steikas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena , 800 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Druska
  • Šviežiai malti jupdieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu nusausinkite jautienos nugarinę. Supjaustykite apie 3 cm storio gabalais.

  2. Keptuvėje ant didelės liepsnos išlyditi sviestą.

  3. Apibarstyti kepsnių viršų pipirais.

  4. Apverskite mėsą ir gausiai pabarstyti pipirais.
    Jeigu norite švelniai kepto kepsnio, kiekvieną pusę kepti po 3 minutes. Jeigu norite, jog kepsnys iš vidaus būtų švelniai rožinės spalvos kepkite 4 minutes. Rudas ir apskrudęs kepsnys bus kepant 5 minutes. Druską barstyti prieš patiekiant.

  5. Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!