Greita paieška
Receptai
Draugai

Tradicinis jautienos steikas

Tradicinis jautienos  steikas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautiena , 800 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Druska
  • Šviežiai malti jupdieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite ir popieriniu rankšluosčiu nusausinkite jautienos nugarinę. Supjaustykite apie 3 cm storio gabalais.

  2. Keptuvėje ant didelės liepsnos išlyditi sviestą.

  3. Apibarstyti kepsnių viršų pipirais.

  4. Apverskite mėsą ir gausiai pabarstyti pipirais.
    Jeigu norite švelniai kepto kepsnio, kiekvieną pusę kepti po 3 minutes. Jeigu norite, jog kepsnys iš vidaus būtų švelniai rožinės spalvos kepkite 4 minutes. Rudas ir apskrudęs kepsnys bus kepant 5 minutes. Druską barstyti prieš patiekiant.

  5. Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Silkė su cinamonu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Čenakai Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!