Greita paieška
Receptai
Draugai

Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais

Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Tešlai:
  • Miltai , 3 stiklinės
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas , 45 gramai
  • Pienas , 1 valgomasis šaukštas
Kremui:
  • Rududu , 80 gramų
  • Grietinė , 200 gramų
  • Likeris , 50 gramų
Papuošimui:
  • Vaisiai
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir įpjauname apskritimus.

  2. Formeles ištepame aliejumi, įklojame tešlą, ją vietomis subadome šakute. Formeles sumauname vieną į kitą, dedame į orkaitę ir kepame 10 minučių 180 °C temperatūroje.

  3. Ruošiame kremą: kondensuota pieną paverdame, sudedame grietinę, įpilame likerio ir plakame plaktuvu, kol masė pasidaro vientisa. Tada šį kremą dedame į krepšelius, puošiame vaisiais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krabų lazdelių suktinukai Laužo troškinys Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Mieliniai čeburėkai Citrinų pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!