Greita paieška
Receptai
Draugai
Traški lašiša
Kategorijos:
Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Lašišos filė be odos , 500 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Džiūvėsėliai , 2 saujos
- Miltai , 1 sauja
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Raudonėliai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.
Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.
Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!
Receptą atsiuntė Irma
Gairės:
žuvies kepsneliai, traški žuvis
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!