Greita paieška
Receptai
Draugai

Traški lašiša

Traški lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 2 saujos
  • Miltai , 1 sauja
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėliai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinti.

  2. Į sausą keptuvę suberti džiūvėsėlius, tuomet suberti prieskonius ir aliejų, išmaišyti ir pakepinti, kol paruduos.

  3. Lašišą apvolioti miltuose, tuomet plaktame kiaušinyje, tuomet džiūvėsėliuose. Visus gabalėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  4. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Irma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Gaivios krevečių salotos Dešrelės su bulvėmis Keksiukai su spanguolėmis Pieno ir ledų kokteilis Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!