Greita paieška
Receptai
Draugai

Traški višta šventiniam stalui

Traški višta šventiniam stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta , 1 vienetas
  • Sviestas , 50 gramų
  • Čiobreliai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnakai , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išmaišykite su smulkintu česnaku, svogūnu, pipirais, čiobreliais druska. Sviesto mišiniu įtrinkite vištą ir palikite marinuotis 12 val.Vištą kepkite karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Keksas su žaliųjų citrinų glajumi Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!