Greita paieška
Receptai
Draugai

Traški vištiena

Traški vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Pirmajam marinatui:
  • Pasukos , 0,5 stiklinės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Antrajam marinatui:
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Čili pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Pirmajam apvoliojimui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Antrajam apvoliojimui:
  • Kukurūzų miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Indiški prieskoniai , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Mėsa:
  • Vištienos blauzdelės , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite blauzdeles ir padarykite kelias įpjovas.

  2. Į sandarų maišelį sudėkite vištieną ir pirmojo marinato ingredientus. Užsandarinkite ir įdėkite į kamerą 8 valandoms.

  3. Po 8 valandų nupilkite pirmąjį marinatą ir supilkite antrąjį. Užsandarinkite ir palikite šaldiklyje 3-4 valandoms.

  4. Išimkite blauzdeles iš marinato ir pamirkykite pirmame mišinyje ir iš karto antrame.

  5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Jam įkaitus sumažinkite ugnį ir dėkite kepti blauzdeles.

  6. Kepkite iš abiejų pusių po 6-7 minutes kiekvieną iš jų.

  7. Padidinkite ugnį ir kepkite abi puses po 2-3 minutes kol gražiai pageltonuos.

  8. Tuomet nusausinkite blauzdeles su popieriniais ranšluoščiais ir kepkite jas 10 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 175 laipnsių.

Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Šventiška žąsies krūtinelė Burokėlių salotos Česnakinis padažas kebabams Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!