Greita paieška
Receptai
Draugai

Traški vištytė

Traški vištytė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta (1 iki 2 kg) , 1 vienetas
  • Paprikos milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Muskato riešutai, smulkinti , 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, trintas , 3 skiltelės
  • Kadagio uogos , 6 vienetai
  • Druska
  • Aiejus (geriausia rapsų) , 3 valgomieji šaukštai
  • Krapai, smulkinti , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Vištą padėti į didelį puodą, apšlakstyti aliejumi, sudėti pjaustytus svogūnus ir vištą įtrinti druska bei prieskoniais, į marinatą taip pat suberti kadagio uogas. Palikti marinuotis bent 3 - 6 val. Kepti 200 °C temp. orkaitėje, kol gražiai apskrus (geriausia pamovus ant butelio). Patiekiant, užbarstyti smulkintų šviežių krapų.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Vištienos kepsniukai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!