Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškios čigoniškos bulvytės

Traškios čigoniškos bulvytės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulvės,
    1 puodelis miltų,
    2 val. Š. kukurūzų miltų,
    Aliejus,
    druska

  2. Supjaustome bulves ir laikome šaltame vandenyje. Išmaišome miltus ir bulvių prieskonius. Bulves nusausiname ir sumaišome su miltais. Ištepame skardą aliejumi. Sudedame bulves ir kepame gerai įkaitintoje orkaitėje. Apibarstome druska.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Sūrio padažas makaronams Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Vištienos širdelių guliašas Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!