Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškios vištų blauzdelės garstyčių marinate

Traškios vištų blauzdelės garstyčių marinate
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Dižono garstyčios , 0,5 stiklinės
  • Garstyčių milteliai , 1 butelis
  • Rudasis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vyno actas , 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, trintas , 2 valgomieji šaukštai
  • Chipotle pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kajeno pipiras , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1
  • Juodieji pipirai , 1
  • Vištiena, blauzdelės , 1,5 kilogramo
  • Svogūnai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus marinato komponentus gerai išmaišyti (išskyrus vištieną ir svogūnus).

  2. Tada kiekvieną vištos blauzdelę įpjauti pora ar tris kartus, sudėti į didelį plastikinį maišelį, sukrėsti į jį marinatą ir palikti marinuotis bent valandai.

  3. Kepimo skardą patepti aliejumi, sudėti vištos blauzdeles ir supjaustytus žiedais svogūnus, sukrėsti marinatą ir pašauti į orkaitę valandai laiko (nustatyti maksimalią temperatūrą).

Receptą atsiuntė Vida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su dešrelėmis Sluoksniuotos tuno salotos Kugelis su cukinija Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Burokėlių mišrainė su obuoliais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!