Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškios vištų blauzdelės garstyčių marinate

Traškios vištų blauzdelės garstyčių marinate
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Dižono garstyčios , 0,5 stiklinės
  • Garstyčių milteliai , 1 butelis
  • Rudasis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vyno actas , 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, trintas , 2 valgomieji šaukštai
  • Chipotle pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kajeno pipiras , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1
  • Juodieji pipirai , 1
  • Vištiena, blauzdelės , 1,5 kilogramo
  • Svogūnai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus marinato komponentus gerai išmaišyti (išskyrus vištieną ir svogūnus).

  2. Tada kiekvieną vištos blauzdelę įpjauti pora ar tris kartus, sudėti į didelį plastikinį maišelį, sukrėsti į jį marinatą ir palikti marinuotis bent valandai.

  3. Kepimo skardą patepti aliejumi, sudėti vištos blauzdeles ir supjaustytus žiedais svogūnus, sukrėsti marinatą ir pašauti į orkaitę valandai laiko (nustatyti maksimalią temperatūrą).

Receptą atsiuntė Vida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Silkė su cinamonu Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!