Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškūs avižiniai sausainiai

Traškūs avižiniai sausainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 100 mililitrų
  • Avižiniai dribsniai , 250 gramų
  • Cukrus , 80 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukirus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėti visus sausus ingredientus į indą, užpilti tirpintu sviestu, gerai išmaišyti. Supilti išplaktą kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišyti.

  2. Dėti po šaukštelį tešlos ant folijos ar kepimo popieriumi išklotos skardos, gražiai paskleisti ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8-11 min. Išėmus palikti apie 10 min, kad atvėstų ir sukietėtų.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Mieliniai čeburėkai Virtos “gėlytės” Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!