Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškūs bulviniai blyneliai

Traškūs bulviniai blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 kilogramas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druska
  • Miltai
Gaminimo instrukcija:

Nulupti bulves ir svogūnus. Bulves su svogūnais sutarkuoti smulkia tarka ir nusunkti vandens perteklių.

Supilti plaktą kiaušinį. Įdėti druskos ir miltų (apie 3-4 šaukštus, kad masė nebūtų per skysta ar per kieta).

Įkaitintoje keptuvėje dėti 1 šaukštą masės ir kepti ant vidutinės ugnies kol blynai taps rudos, auksinės spalvos.

Patiekti galima su kepintais svogūnų laiškais ir grietine.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos širdelių guliašas Burokėlių salotos Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!