Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškūs bulviniai blyneliai

Traškūs bulviniai blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 kilogramas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druska
  • Miltai
Gaminimo instrukcija:

Nulupti bulves ir svogūnus. Bulves su svogūnais sutarkuoti smulkia tarka ir nusunkti vandens perteklių.

Supilti plaktą kiaušinį. Įdėti druskos ir miltų (apie 3-4 šaukštus, kad masė nebūtų per skysta ar per kieta).

Įkaitintoje keptuvėje dėti 1 šaukštą masės ir kepti ant vidutinės ugnies kol blynai taps rudos, auksinės spalvos.

Patiekti galima su kepintais svogūnų laiškais ir grietine.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai Krevetės grietinėlės padaže Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!