Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškūs bulviniai blyneliai

Traškūs bulviniai blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 1 kilogramas
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druska
  • Miltai
Gaminimo instrukcija:

Nulupti bulves ir svogūnus. Bulves su svogūnais sutarkuoti smulkia tarka ir nusunkti vandens perteklių.

Supilti plaktą kiaušinį. Įdėti druskos ir miltų (apie 3-4 šaukštus, kad masė nebūtų per skysta ar per kieta).

Įkaitintoje keptuvėje dėti 1 šaukštą masės ir kepti ant vidutinės ugnies kol blynai taps rudos, auksinės spalvos.

Patiekti galima su kepintais svogūnų laiškais ir grietine.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Zrazai su trimis įdarais Nugarinės šašlykas Sumuštinukai su lašiša ir citrina Čenakai Folijoje kepta vištiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!