Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis

Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, su odele , 1,5 kilogramo
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 arbatinis šaukštelis
  • SANTA MARIA ANCHOSTYLE aitriosios paprikos , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Apelsinas, sultys , 2 vienetai
  • Citrina, sultys , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Aštriu peiliu kas 5 mm negiliai įpjaukite mėsos paviršių. Sumaišykite visus prieskonius ir įtrinkite jais kiaulieną. Apverskite mėsą ir apipilkite citrinų bei apelsinų sultimis. Apsukite mėsą vyniojamąja plėvele ir marinuokite pernakt.

  2. Kitą dieną kiaulieną padėkite ant folija išklotos kepimo skardos ir uždengę mėsą folija kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Nuimkite foliją ir sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 150 °C , kepkite dar apie 1,5 valandos.

    Jei kepimo skarda išdžiūna, įpilkite šiek tiek vandens. Norėdami kepsnio su traškia plutele, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C ir apie 10 minučių paskrudinkite, kol kepsnys paruduos.

  3. Truputį palaukite ir supjaustykite griežinėliais. Patiekite su keptomis daržovėmis ir persikų čatniu.

    Skanaus!

    Patarimas! Išbandykite ir su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE!

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Tarkuotų bulvių virtinukai Silkė su cinamonu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Čenakai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!