Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškūs sausainiai su varške

Traškūs sausainiai su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vanilinis cukrus , 1 stiklinė
  • Varškė , 200 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Kiaušinai , 1 vienetas
  • Miltai , 8 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę išmaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei sviestu, majonezu. Po to sudėti išplaktą kiaušinį. Supilti miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti, geriausia rankomis.

  2. Skardą patepti aliejumi ir ant jos dėti tešlos kauburėlius, padarytus su aliejuotu šaukštu.

  3. Dėti į įkaitintą orkaitę, kepti kol pagelsta.

  4. Apiberti pudra. Būna viršaus traškūs, viduje minkšti.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Kiaulienos nugarinė su sūriu Purūs keksiukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis Astros kepsnys
Reklama
Prisijunk prie mūsų!