Greita paieška
Receptai
Draugai

Traškus vištienos šnicelis

Traškus vištienos šnicelis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė , 500 gramų
  • Kukurūzų dribsniai , 2 stiklinės
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Rapsų aliejus , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti krūtinėlę plonais, bet nemažais gabalais. Pamirkyti kiaušinyje ir apvolioti sutrupintuose kukurūzų dribsniuose. Galima apibarstyti druska ir mėgiamais prieskoniais.

  2. Pasiruošti popierinius rankšluosčius, ant kurių iš keptuvės bus dedama vištiena. Įkaitinti keptuvę su dalimi aliejaus. Atsargiai įdėti vištieną, prireikus sumažinti temperatūrą. Kepant, likusias partijas vištienos, pašalinti nukritusius dribsnius ir papildyti aliejumi. Galima patiekti su citrinos skiltelėmis.

Receptą atsiuntė Austė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Pievagrybių padažas Burokėlių salotos Porų mišrainė su kumpiu Pekino kopūstų salotos Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!