Greita paieška
Receptai
Draugai

Trešnių ir burokėlių tango

Trešnių ir burokėlių tango
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Trešnės , 25 vienetai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Burokėliai, (virtas, kumščio dydžio) , 1 vienetas
  • Apelsinas, (sultys) , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlį išvirti. Geriausia iškepti (nesūdytą) orkaitėje. Tada sutarkuoti.

  2. Iš trešnių išimti kauliukus, jas supjaustyti šiaudeliais. Sumaišyti su burokėliais. Paragauti. Jeigu norisi skonio, kuriame labiau vyrautų trešnės, jų pridėti daugiau. Arba mažiau, jeigu norisi, kad vyrautų burokėliai.

  3. Tada česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sudėti į dubenį ir išmaišyti. Apšlakstyti apelsino sultimis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Folijoje kepta vištiena Kugelis su cukinija Cukinija žiemai "Donecko" Vanilinis ledų kokteilis Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!