Greita paieška
Receptai
Draugai

Trešnių trauktinė

Trešnių trauktinė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Reikės:
  • Trešnės , 1,5 kilogramo
  • Degtinė , 750 mililitrų
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Cukrus , 0,5 kilogramo
  • Vanilė , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš trešnių išimame kauliukus, tada jas subadome.

  2. Panardiname penkioms minutėms į verdantį vandenį, perliejame šaltu vandeniu ir apdžioviname.

  3. Iš vandens, cukraus ir vanilės išverdame tirštą sirupą.

  4. Karštu sirupu užpilame į sterilius stiklainius sudėtas trešnes. Palaikome per naktį.

  5. Kitą dieną užpilame degtine ir sandariai užsukame.

Receptą atsiuntė Eleonora
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Kepta žuvis marinate Nugarinės šašlykas Želė tortas „Vasarėlė“ Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!