Greita paieška
Receptai
Draugai

Trešnių trauktinė

Trešnių trauktinė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Reikės:
  • Trešnės , 1,5 kilogramo
  • Degtinė , 750 mililitrų
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Cukrus , 0,5 kilogramo
  • Vanilė , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš trešnių išimame kauliukus, tada jas subadome.

  2. Panardiname penkioms minutėms į verdantį vandenį, perliejame šaltu vandeniu ir apdžioviname.

  3. Iš vandens, cukraus ir vanilės išverdame tirštą sirupą.

  4. Karštu sirupu užpilame į sterilius stiklainius sudėtas trešnes. Palaikome per naktį.

  5. Kitą dieną užpilame degtine ir sandariai užsukame.

Receptą atsiuntė Eleonora
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su obuoliais Naminė pica Purūs keksiukai Cukinija žiemai "Donecko" Pikantiškas kepsnys iš karkos - "Banginis" Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!