Greita paieška
Receptai
Draugai

Trešnių trauktinė

Trešnių trauktinė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Reikės:
  • Trešnės , 1,5 kilogramo
  • Degtinė , 750 mililitrų
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Cukrus , 0,5 kilogramo
  • Vanilė , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš trešnių išimame kauliukus, tada jas subadome.

  2. Panardiname penkioms minutėms į verdantį vandenį, perliejame šaltu vandeniu ir apdžioviname.

  3. Iš vandens, cukraus ir vanilės išverdame tirštą sirupą.

  4. Karštu sirupu užpilame į sterilius stiklainius sudėtas trešnes. Palaikome per naktį.

  5. Kitą dieną užpilame degtine ir sandariai užsukame.

Receptą atsiuntė Eleonora
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Vanilinis ledų kokteilis Dešrelės su bulvėmis Vištienos širdelių guliašas Kepta žuvis marinate Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!