Trijų sluoksnių maltos mėsos apkepas
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Pienas , 1 stiklinė
- Vanduo , 1 stiklinė
- Pomidorų tyrė , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnas , 1 vienetas
- Pipirai , 3 žiupsneliai
- Druska , 4 žiupsneliai
- Faršas , 500 gramų
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
- Paprika, marinuota , 1 skardinė
- Ryžiai , 100 gramų
- Fermentinis sūris , 250 gramų
Padažui miltus pakepkite svieste, supilkite pieną, vandenį, pomidorų tyrę, pavirinkite, sudėkite svogūnus, pipirus ir pasūdykite.
Maltą mėsą (galite pasirinkti pagal skonį), kiaušinius, maltus džiūvėsėlius, smulkiai supjaustytas marinuotas paprikas ir 1 stiklinę padažo suminkykite į vientisą masę.
Mėsą sudėkite sluoksniu į paruoštą apkepo indą.
Ryžius biriai išvirkite, sumaišykite su likusiu padažu ir sukrėskite ant mėsos.
Užbarstykite sutarkuotu sūriu.
Dėkite į orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20-45 min.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.
Rodyti kitą patarimą