Greita paieška
Receptai
Draugai

Trijų sluoksnių maltos mėsos apkepas

Trijų sluoksnių maltos mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Pomidorų tyrė , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pipirai , 3 žiupsneliai
  • Druska , 4 žiupsneliai
Pirmajam sluoksniui:
  • Faršas , 500 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 3 valgomieji šaukštai
  • Paprika, marinuota , 1 skardinė
Antrajam sluoksniui:
  • Ryžiai , 100 gramų
Trečiajam sluoksniui:
  • Fermentinis sūris , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Padažui miltus pakepkite svieste, supilkite pieną, vandenį, pomidorų tyrę, pavirinkite, sudėkite svogūnus, pipirus ir pasūdykite.

  2. Maltą mėsą (galite pasirinkti pagal skonį), kiaušinius, maltus džiūvėsėlius, smulkiai supjaustytas marinuotas paprikas ir 1 stiklinę padažo suminkykite į vientisą masę.

  3. Mėsą sudėkite sluoksniu į paruoštą apkepo indą.

  4. Ryžius biriai išvirkite, sumaišykite su likusiu padažu ir sukrėskite ant mėsos.

  5. Užbarstykite sutarkuotu sūriu.

  6. Dėkite į orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20-45 min.

Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Picos padažas Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!