Greita paieška
Receptai
Draugai

Trinta pievagrybiu sriuba

Trinta pievagrybiu sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 0,5 kg pievagrybiu,2 morkos, 4-5 bulves, 1 svogunas, 1-2 sk. cesnako, 1,5 l. sultinio, kubelis sultinio, druska, pipirai, vegeta

  2. Viriame vandeni su kubeliu. Dedame bulves ir morkas. Kada darzoves bus minksti, dedame pievagrybius, druska ir pipirus. Keptuveje apkepame svogunus ir cesnaka, kuri veliau dedame i sriuba. i pabaiga dedame 3 saukstus manu koses ir verdame dar 3 minutes. Skanaus!

Komentarai1
Egle Stamati

dar dejau petrazoliu, kmynu ir lauro lapo. O vietoj manu- i blenderi. Pagardinti Grietinele! MMM...labai skanu!!!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Įdaryti makaronų vamzdeliai Marinuotos šparaginės pupelės Troškinys su soja Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!