Greita paieška
Receptai
Draugai

Trinta sezoninių grybų sriuba

Trinta sezoninių grybų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Grybai , 300 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinėlė , 120 mililitrų
  • Petražolės, kapotos , 1 sauja
  • Kvietiniai miltai , 70 gramų
  • daržovių sultinys , 700 mililitrų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nuplaukite ir susmulkinkite. Taip pat susmulkinkite svogūną. Ištirpinkite 50g sviesto, jame gerai apkepinkite svogūnus ir grybus. į juos įmaišykite pusę nurodyto kapotų petražolių kiekio.

  2. Atskirame puode ištirpinkite likusį sviestą ir suberkite miltus, gerai išmaišykite, kol masė taps rusva. Tuomet supilkite verdantį sultinį. Sudėję apkeptus grybus ir svogūnus, sriubą virkite 10-15 minučių.

  3. Galiausiai supilkite grietinėlę ir sutrinkite sriubą smulkintuvu. Puoškite likusiomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Inga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielės greičiau pakils, jei jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!