Greita paieška
Receptai
Draugai

Trinta sriuba su burokėliais

Trinta sriuba su burokėliais
Trinta sriuba su burokėliais Trinta sriuba su burokėliais Trinta sriuba su burokėliais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 700 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Salierai, stiebai , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Burokėliai , 200 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti ir supjaustyti.
    Sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir palikti pastovėti.

  2. Svogūnus, morkas, salierą supjaustyti ir viską pakepinti keptuvė ant aliejaus 5 minutes.
    Viską sudėti į puodą ir virti, kol išvirs.

  3. Sutrinti, ant viršaus dėti virtus ir kubeliais supjaustytus burokėlius.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Marinuoti žiediniai kopūstai Sojos pupelių kotletai Virtos “gėlytės” Bulvės su grybais kaimiškai Vanilinis varškės apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!