Greita paieška
Receptai
Draugai

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba

Trinta žaliųjų žirnelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Žirneliai , 750 gramų
  • Vištenos sultinys , 1 litras
  • Grietinėlė, 30 % riebumo , 100 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
  • Sviestas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žaliuosius žirnelius nuplikykite verdančiu vandeniu. Į keptuvę dėkite sviesto ir apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Puode užvirkite sultinį ir sudėkite žirnelius, apkeptus svogūnus, berkite prieskonių ir virkite apie 15 - 20 minučių. Sutrinkite sriubą smulkintuvu, supilkite grietinėlę ir išmaišykite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Virtos “gėlytės” Vištienos sriuba su kariu Vanilinis varškės apkepas Cukinija žiemai "Donecko" Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!