Greita paieška
Receptai
Draugai

Trinta žirnių sriuba

Trinta žirnių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Trintos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Žirniai , 4 stiklinės
  • Morkos , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 galva
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas, bulves ir svogūnus nulupti ir supjaustyti.

  2. Petražoles susmulkinti.

  3. Žirnius, morkas, bulves, svogūnus, žalumynus ir prieskonius suberti į puodą.

  4. Užpilti vandeniu ir virti apie 20-25 minutes.

  5. Išvirusią sriubą sutrinti.

Receptą atsiuntė Milita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Marinuotų šparaginių pupelių salotos Virtos “gėlytės” Burokėlių mišrainė Grybų salotos su actu Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!