Greita paieška
Receptai
Draugai

Trintų moliūgų sriuba su sėklomis

Trintų moliūgų sriuba su sėklomis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sultinys , 1 litras
  • Moliūgai , 500 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Moliūgų sėklos , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su trupučiu aliejaus.

  2. Tada suberkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir kepkite, kol suminkštės.

  3. Į pakeptas daržoves supilkite sultinį ir pavirkite 3–5 min.

  4. Daržovių ir sultinio mišinį suplakite plaktuvu, supilkite grietinėlę, paskaninkite druska ir trintu česnaku, gerai išmaišykite ir užvirkite.

  5. Prieš patiekdami į lėkštę įberkite paskrudintų moliūgų sėklų.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos šparaginės pupelės Želė tortas „Vasarėlė“ Vanilinis varškės apkepas Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Vištienos sriuba su kariu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!